Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&Lisa



Marknadsbilder

Vi har haft fullt upp i helgen och därför varken hunnit eller orkat blgga något. Men nu är vi tillbaka =).
Så här såg det alltså ut när vi sålde våra smycken på Noramarken. På lördagen höll regnet sig borta tills dess att det var dags att plocka ihop alla grejer. Himla skönt! Men igår (söndag) regnade det då vi kom dit på morgon och vi gjorde trots det ett tappert försök att sätta upp alla grejer igen..men efter bara en liten stund insåg vi att tältet inte skulle hålla tätt allt för länge och vi ville inte riskera våra kära smycken så vi bestämde oss för att packa ihop och åka hem. Lite tråkigt men man kan ju inte påverka vädret särskilt mycket. Vi känner oss ändå nöjda och har lärt oss mycket under denna helg! =)
Ett STORT tack till Laila som varit här och hjälpt oss, det underlättade massor!!!



/David&Lisa

9 Kommentarer
Anonym

Men oj så fint det ser ut, måste ha varit inbjudande att komma fram till just er monter. Snyggt "möblerat" och snygga "inventarier" - inte bara smyckena..... Vilket konstnärspar ni är.

Ja väder och folk kan man inte göra så mycket åt, men man lär sig alltid något. På vår författarafton kom det 8 personer och vi var 10, men vi gav järnet och hade så trevligt tillsammans.

Stora Kramen / Leni



2010-08-30 @ 13:03:06
Laila

Tack själva för en trevlig helg!

Kram/Laila

2010-08-30 @ 15:17:35
Ullis

Hej!

Köpte ett armband av er i Nora i lördags och som jag gillar det! Jag kommer dessutom säkert vilja ha ett till men det mailar jag er om.

MVH Ullis

2010-08-31 @ 11:16:41
David&Lisa

Leni: Tack Leni, vi kände oss faktiskt jättenöjda över både smyckena och inventarierna =).

Roligt att det var en givande helg för dig med!

Kram!

2010-08-31 @ 17:36:51
Blogg/Hemsida: http://tillvaro.blogg.se/
David&Lisa

Ullis: Jättekul att du är nöjd över armbandet du köpte! Roligt också att du hittat hit och lämnat en kommentar. Du är välkommen med en beställning när du känner för det =).

2010-08-31 @ 17:39:59
Blogg/Hemsida: http://tillvaro.blogg.se/
S A R A

har en idolbildtävling!! vill du vara med!!!=D går in på min blogg;) K R A M

2010-08-31 @ 18:40:10
Blogg/Hemsida: http://sarapiper.blogg.se/
Jenny

Åh, så fin set-up med snygga former och annat som ni visar era sååå underbara smycken på. Särskilt gillar jag de lååånga halsbanden - ursnyggt!! Väldigt snygga armband med makramé arbete också. Så fantastiskt duktiga ni är. Kram!!

2010-08-31 @ 19:02:31
Blogg/Hemsida: http://www.gammelholmensparlor.se
David&Lisa

Jenny: Tack så hemskt mycket för dom fina orden!! Blir jätteglad över att du gillar dom!=)Blir sugen på att beställa fler vackra stenar av dig men måste vänta lite tills vi har ekonomin för det. Det är ju livsfarligt att gå in på din hemsida!!! =)

Kram!



2010-08-31 @ 20:03:48
Blogg/Hemsida: http://tillvaro.blogg.se/
Chatarina

Så jättefint ni hade ställt upp era alster. Hoppas vädrets makter är vänligare nästa gång. Gammelholmens pärlor...vilka fina..! Fler armband på gång att säljas...det finns ett stort intresse. kramar till er båda från mig och Thomas

2010-09-01 @ 20:57:02


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:




Till startsidan ↑