Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&Lisa



Cirkelträff

En dag i veckan träffar vi Edward, Lisa och Anders för att diskutera, meditera, fika och lite annat smått och gott. Det är superroligt och utvecklande då vi delar med oss om vår syn på tillvaron, vi pratar om livet i stort och smått, om människor, beteenden osv. Vi gör också olika intuitionsövningar, lägger tarotkort för varandra, målar, skapar och har det allmänt trevligt. Vi hjälper och pushar varandra till att hela tiden utvecklas till att bli dom vi egentligen är!

Idag kunde David tyvärr inte var med med med det kunde jag som tur var =).

Vi träffas hemma hos Edward som också råkar bo här i Mosås. Han hyr ett litet hus på en hästgård där det finns hästar, hundar och katter (för tillfället även kattungar) =).


Den här lilla krabaten kallas Gustav (fast han är egentligen en tjej). Han är hälften så stor som sin syster trots att dom är födda samma dag. Vi trodde nästan han skulle dö för en vecka sen då han var så svag att han inte orkade äta. Men han tycks ha repat sig för nu sitter han i matskålen för jämnan och glupskar i sig (där av den fasttorkade maten i ansiktet).  


Här är systeryster.


Och den tjusiga kattmamman.


Här har vi Edward.


Och Lisa.


Och Anders som busade med Benny (hunden).


Hunden Hampus och kattungen snackade en del med varandra.


Att fika är alltid trevligt!

/Lisa

0 Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:




Till startsidan ↑