Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&Lisa



Politik är enkelt

Det är ju snart dags för val och då väcks såklart funderingar kring vad man ska rösta på osv..Vi anser att man som röstare bör fundera kring vad de olika partierna står för istället för enskilda sakfrågor. Det känns som att sakfrågorna under valkampamnjen ofta används som en rökridå för att dra fokus ifrån den egentliga partpolitiken. Att tex lyfta fram arbetslösheten som en sakfråga är taktiskt rätt för att dra röster till sig. Och visst är det smart att lyfta fram sådant som många berörs av men frågan är om det som lovats verkligen hålls?. Vi väljer därför att strunta i enskilda frågor och väljer istället att rösta på det parti som vi tror kan åstadkomma de viktigaste förändringarna i samhället. Eftersom
vi anser att ett fungerande skyddsnät är otroligt viktigt så kommer vi att rösta på ett parti som också vill främja det.
Vi funderar på antingen socialdemokraterna, Vänsterpartiet eller Miljöpartiet. För att få det sociala arbetet att fungera i Sverige så måste vi vara beredda på att betala höga skatter!

Hur tänker ni kring detta?

/David&Lisa


0 Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:




Till startsidan ↑