Gästbloggare Peter!
David använde flingsalt från Provence, nästan mer en krydda än salt, i alla fall om man frågar pappa och Chatarina;)
Han pyttsade även på röd chili, paprika, lök/vitlök och franska örter på den skivade sötpotatisen.
En noggrant skrubbad potatis i okokt format, snygg!
Igår hade jag(Peter) och bror David en mycket trevlig afton tillsammans. Det bjöds på
sojabullar ackompanjerade av "Alfredos potatischips" med chilibernaise. Till detta avnjöt vi varsin Innis & Gunn, inte alls tokigt ;)
Som alltid när vi träffas så pratas det om stort o smått. Billie o gänget(Vilja o Silje) var högst delaktiga på deras vis...
kvalitetstid i sin renaste form!
Skönt avstamp för mig då jag reser till Umeå om några dagar. Där ska det spelas musik, ett gig med Underhållningsorkestern i Tärna med en kanonreportoar a la´ 70-tal:) och ytterligare ett i min goda vän Ulphs sällskap, en festspelning på coverbandsvis:)
Måste ju oxå skriva hur bra jag tycker denna blogg är, givetvis helt opartisk..;)
Fantastiska bilder och texter som David och Lisa frambringar, ett dagligt besök är ett måste för mig!
Tack!:)
/Peter
2 Kommentarer
alfredo
håller med . man skall hålla sig uppdaterad jämt i denna blogg.
DavidLisa
Alfredo & Peter: Roligt att ni uppskattar den!!