Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&Lisa



Grillat som sig bör på Midsommar



Igår användes grillen som David fått i present och den visade sig vara riktigt smidig att använda! Maten blev snabbt klar och allt blev perfekt grillat! Många tummar upp!


3 Kommentarer
Chatarina

Vad roligt att grillen fungerar bra. Webergrillar är bra men sen beror det mesta på kocken förstås. Kocken lyckades utmärkt vad vi förstår och det såg riktigt gott ut.

Här har himlen öppnat sig flera gånger idag och det är en ordentlig rotblöta vi fått. Vi har varit i Vindeln på Konst i Kvarn och blev väldigt förtjusta i en konstnär. Goda våfflor och kaffe och sen en skön biltur på kringelikrokvägar hem till stan. Önskar er båda en fortsatt trevlig midsommarhelg. kramar från oss

2011-06-25 @ 19:00:51
David

Chatarina: Jo grillen var en smidig och fungerade riktigt fint. Vi grilla idag igen, men får vänta nån dag till eller två..Majskovar MUMS!

2011-06-25 @ 19:38:30
Chatarina

Om ni inte har ett grillhalster så rekommenderas det. Kanon när man ska grilla fisk, räkor. Annars finns det små grillnät som man kan lägga på gallret. Bra för sånt som lätt ramlar mellan. Prova också att grilla halloumi. Pensla den först i olivolja! Nåt som är jättegott är att finhacka röd chili. Lägg den i en skål med citronolivolja och lägg i den grillade halloumin och låt det dra en stund. Supergott till det mesta! Håller med ...grillade majskolvar är mumsfillibabba!!

2011-06-25 @ 21:56:19


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:




Till startsidan ↑