Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&Lisa



Oskar tyckte det var kul att vi grillade på midsommar


2 Kommentarer
Chatarina

David och Lisa här kommer nåt som är så gott till det mesta, era grillade korvar, fisk, corn, fiskfärsbiffar etc. Ta Ekologisk vitkål och morötter. Strimla vitkålen rätt grovt och skär morötterna i tunna stavar men inte för tunt. Fräs detta i lite olivolja och lite smör, strö på curry efter smak och salta och peppra. Lite råsocker förhöjer smaken.. men ta inte mycket. Låt fräset svalna och blanda sedan med crème Fraiche och ev lite majonnäs. Ca 1-1,5 dl räcker till ett litet vitkålshuvud och ca 5 morötter. Har inte något recept på det här...har bara gjort....och det blev jättegott!! Gå in på Ravarubutiken.se ....vi har köpt en hel del där som är nyttigt och bra för kroppen. Kramar !!



2011-06-26 @ 23:00:59
Lisa

Chatarina: Tack för tipset, det ska vi testa för det låter ju jättegott! =) Vi gjorde också marinaden med olivolja, färsk chili, citron och vitlök som du tipsade om och marinderade jätteräkor..det blev supergott att grilla! Vi älskar verkligen stark mat och det blir riktigt starkt och gott med färsk chili! =) Kram!

2011-06-29 @ 11:06:40


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:




Till startsidan ↑