Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&Lisa



Kung Solar

Katter är fantastikska djur och under våra år tillsammans har vi haft glädjen att få lära känna katterna Lillis, Mitzie, Lövet, Solar och Silje (som vi har nu).

Katten Solar åkte vi och hämtade i Wadstena hösten då vi flyttade till Örebro. Hans mamma var en Orientalkatt vilket gav Solar ett ganska speciellt och vackert utseende. I och med att han blev äldre så började vi kalla honom för Kung Solar eftersom han var en katt med stor pondus. En otroligt bestämd, kärleksfull och härlig individ. Han hade även ett stort tålamod med lilla Vilja då hon som valp sprang runt och bet honom i öronen. När David flyttade till Mosås så bestämde sig herr Solar, som då var en ung okastrerad hankatt, att det var dags för honom att ge sig ut på äventyr. Och många gånger har vi undrat vad han haft för sig..





/Lisa

2 Kommentarer
Hugo Edström

Hej Lisa & David. Vad fina bilder ni sänder oss Vi undrar om vi kunde få en omgång bilder från kusinträffen i Ängersjö.De bästa gärna framkallade

Vi betalar gäna. Tack på förhand. Mormoro morfar

2010-08-06 @ 09:16:43
DavidLisa

Hugo & Anna-Greta; Roligt att ni tycker det =). Jo men det kan jag ordna!

2010-08-06 @ 10:33:05
Blogg/Hemsida: http://tillvaro.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:




Till startsidan ↑