Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&Lisa



Dagen idag

Jag har varit utan internet större delen av dagen men nu så funkar det igen!

Imorse hoppade Vilja upp i soffan som var täckt med sockar som legat och torkat där under natten.


Sedan lekte Vilja "Drottning av Örebro" och som mantel hade hon den gröna filten.


Innan jag orkade sätta igång med skrivandet på uppsatsen så bakade jag lite gott bröd, som jag nästan fick ont i magen av eftersom jag åt lite för mycket =).

Och nu har jag ätit, pluggat och ska om ett tag iväg på cirkelträff med Edvard och Anders. Ikväll ska vi vara hos Anders eftersom Edvard har flyttat. Ser fram emot fikat som Anders skulle fixa, han kan det där med bakning!


/Lisa

Värmande dryck



Här dricks det hett te (har snart druckit en liter!) och tvättas kläder. Skönt att tvättstugan bara är en trapa ner.

Pratade precis med lillebror som väldigt gärna ville komma till Örebro och fira "lilla-julafton" till helgen. Åh va roligt!=)

/Lisa

Hej o hå



Det är oooliiiidligt kallt här i Örebro. Ca 10 minusgrader och det räcker för att jag och Vilja ska tvingas stanna inomhus. Kylan gör att stackars Vilja får kramp i tassarna och kan inte röra sig efter bara några minuter i snön. Tyvärr hjälper det inte med vama kläder utan hon skulle behöva både skor och mössa vilket inte tillverkas till så här små hundar. Ja, ja tur att vi har det mysigt här inne i alla fall!=)

/Lisa

1:a advent!


Köpte nyligen detta orientaliska ljusfat som jag ställt två fina ljushållare på och bergskristaller från Indien och Argentina...samt en "magisk" kula..=)


Mindre än 4 veckor kvar till julafton! Ser fram emot att lämna in C-uppsatsen och sedan ta flyget upp till Umeå för att fira julen med tjocka släkten. Vilja följer också med! Tyvärr måste David stanna kvar i Örebro för det är alldeles för krångligt att resa med två katter och två hundar. Det är också besvärligt att köra bil ändå upp i det här vädret, ja livsfarligt faktiskt och den resan har vi gjort några gånger nu. Men istället ska vi fira lillajulafton tillsamans nästa helg med Davids mamma, Leni, brorsan, Peter och förhoppningsvis min lillebror, Simon! Det blir mysigt! Så därför håller vi på att få klart med lite klappar redan nu. David skrattade högt åt mig idag då jag berättade hur mycket jag ser fram emot att slå in julklapparna. Jag alltid älskat att göra fina paket för då får jag utlopp för min kreativa sida som nästan dör ibland när det är mycket med skolan. Och det är inte hälsosamt vilket säkert alla andra kreativa själar också känner igen! Läste på en blogg som skrivs av en mycket kreativ umebo att "Kreativitet är en muskel som växer när den används". Stämmer mycket bra tycker jag och jag vill inte bli svag i min kreativa muskel! =)

Hoppas ni får en fin 1:a advent!

Kram/Lisa

Julmys

Här kommer lite bilder från dagens julmys i Mosås. Mysigt värre =). Höjdpunkten var helt klart snickerskakorna som vi köpte och mumsade på =).
/David&Lisa

Lördag i slutet av november



Godmorgon på er! På eftermiddagen idag ska vi sälja smycken i Mosås stationshus. Det ska vara lite julmys där så vi får hoppas att folk i trakten dyker upp..

Ha en fin lördag!

/David&Lisa

Julkänsla

Julkänsla är inget som bara dyker upp utan det måste man skapa själv! Det har jag gjort idag genom att tillverka smycken som vi ska sälja på "julmys" i morgon i Mosås stationshus, färgat håret i en röd nyans, satt ihop eget julte, tänt massa ljus och hängt upp en ljusslinga i fönstret. Och sen så bidrar ju Vilja till julstämningen med sin  tomteröda tröja =).

Igår var jag också och köpte lite julklappar så jag slipper stressa när det nu börjar närma sig..
Hur går det med eran julkänsla? Har ni hunnit köpa några julklappar? Kanske bakat lussebullar, julgodis eller något annat mumsigt?



/Lisa

2 månader



Nu har jag styrketränat 3-4 ggr i veckan under 2 månader. Det känns himla skönt att jag har gjort bort värsta tiden, början alltså. Nu känner jag mig på G och kan börja lyfta lite tyngre eftersom mjölksyran inte kommer lika snabbt.

I somras testade Vilja också på att styrketräna men jag tror inte riktigt att hon kände att det var henne "grej". Hon föredrar att äta "Frolic" och bara lata sig.

/Lisa

Gäsp



Vissa dagar vill man ju helst bara ligga kvar i sängen och ignorera väckarklockan. Någon som däremot alltid är morgonpigg är Billie. Hon är alltid glad (läs lyrisk) när det är dags att stiga upp och hon studsar ner från sängen av ren glädje över att det är en ny dag. Jag tänker ofta att vi har en hel del att lära oss av våra fyrbenta vänner..

/Lisa

My name is Khan



Nä men oj vilken bra film vi just såg! Denna indiska (!) film hade biopremiär medan jag var i Indien förra vintern och vi hade tänkt se den då men det blev tyvärr aldrig av. Kanske pga av att vi inte hade allt för stora tankar om Bollywood-filmer efter att ha kikat på några. En typisk sådan brukar innehålla mycket sång och dans, skådisar som spelar över och en töntig kärlekshistorier som varar under ca 3 timmar. Och dom verkar bara ha en enda "bra" skådespelre i Indien (killen på bilden ovan) som spelar "den snygga coola killen som är taskig mot alla tjejer". Ja det var alltså anledningen till att jag inte hade allt för stora förväntningar på "My name is Khan". Men där hade jag fel! Den här filmen är otroligt gripande och huvudpersonen som spelar en autistisk man gör det riktigt trovärdigt. Den är visserligen lång, nästan 3 timmar, men otroligt sevärd och både jag och David ger den betyget:

4
tassar av 5 möjliga! =)

/Lisa

Kurragömma

Silje försökte gömma sig under filten för att få vara i fred..men det gick så där..
/David&Lisa

"Allt är inte guld som glimmar"

Så här såg dagens pyssel ut. Vi har beställt nya stenar som är faciterade vilket gör att dom glittrar fint. Grått, vitt och svart känns lättburet den här kalla årstiden.
/Lisa

God morgon

Redan torsdag idag! Idag ska jag betala hyran, köpa julklappar, träna styrketräning, göra smycken, plugga, mysa med djuren, städa och kanske se någon film. Hur ser era planer ut för dagen?

Kram/Lisa

Hallå där




Vi har haft ganska fullt upp under början av den här veckan. Jag håller ju på att skriva C-uppsats för fulla muggar. Som tur är har vi fått en jättebra handledare som ger oss värdefulla tips så det går faktiskt över förväntan!

Igår var vi med Billie till veterinären för hon skulle få sin 1-års spruta. Det gick kanon och hon var väldigt lugn till skillnad från Vilja, som kanske känner av att jag inte gillar sprutor, och därmed skriker som en stucken gris!=)

Nu ska vi iväg på bio för att se den nya Harry Potter-filmen. Hoppas den är bra.

Var bara tvungen att lägga upp den här bilden som jag tog av mamma i somras. Tycker hon är så himla fin på den!

Vi ses/Lisa

Min nästis-bästis

Min absolut bästa kompis är kanske inte så oväntat David. Men på andra plats kommer nog Davids kamera, Nikon D 60. Jag vet inte vad jag skulle göra utan den =).
Lisa ♥ Nikon

Något sött

David firade att han kört ett hårt styrkepass med att köpa en stor bakelse på konditori =). Jag (Lisa) fick smaka en liten bit..mmm säger jag bara!

/Lisa

I lördags..

..var vi hos Peter och såg film och fikade.
/David&Lisa

Julpynt

För att komma i lite julstämning har vi gjort mönster med nejlikor på apelsiner som nu hänger i köksfönstret och luktar gott.
/David&Lisa

Richard Page

Här kommer helgens låttips! Roligt att få se från inspelningen av denna fantastiska låt i detta klipp =)
When You Come Around
/David&Lisa

Äntlligen

För första gången har Lila lyckats hoppa upp i Siljes favoritfåtölj utan att bli bortkörd med detsamma. Ganska nöjd verkade Lila vara över att få ligga bredvid sin idol.
/David&Lisa

Tacomiddag med bror på besök

Igår kom Simon och hälsade på. Vi tyckte att det var allt för länge sedan vi åt svenskarnas favoritmat-Tacos!
/David&Lisa

Silje & Lisa en fredagskväll


Silje har varit ute och en sväng och när hon kommer in så vill hon gärna ha lite närhet. Mysigt värre =)


/David&Lisa

Pusskalas

Vilja och David tycker om att pussas..gärna med varandra!♥
/David&Lisa

Myspys



Så här mysigt kan man ha det i varandras sällskap..

/David&Lisa

Fisk fler gånger i veckan

Ja, vi äter fisk här ganska så ofta. Oftast blir det laxfiléer då det går snabbt att slänga in i ugnen och är väldigt gott och nyttigt. Ikväll hade vi hemmagjord pesto på.
/David&Lisa

Hett tips

Här kommer ett tips för den sötsugne. Köp hackad laktritsrot på närmaste hälsokostaffär och koka ihop med andra juliga kryddor som kanel, nejlikor och eventuellt svartpeppar. Det blir ett underbart gott te att värma sig med i vintermörkret. Passar bra på vardagskvällar då sötsuget sätter in!

/David&Lisa

Smålivsföräldrar

Idag luktade Billie lite illa så vi fick ta och duscha henne igen. Ibland känns det som att man har två små barn här hemma..
/David&Lisa

Den lilla söta isbjörnen

Jag kan inte låta bli att titta på gamla bilder från då Vilja var en LITEN valp. Då tyckte jag inte att hon var så supersöt som jag gör idag men det beror nog på att jag förknippade henne med att behöva gå ut 10 ggr om dagen, torka kiss och bajs under sängen hela tiden, för lite sömn samt att jag den sommaren blev pollen och gräsallergiker och därför led av att gå ut med henne så ofta då jag inte hade någon allergimedicin. Här är några bilder från den första sommaren med min lilla isbjörn (som jag kallade henne) som både var jobbig och väldigt rolig..  



/Lisa

On the move

Imorse tog vi bilen in till stan. Det är frost här idag och det gör allt så vackert. Det är effektfullt med svarta trädstammar och vita, frostiga grenar. Fångade även några änder på bild inne i stan =).
/David&Lisa

Det gäller att hålla koll på läget..

..eller är det bara en illusion?

Fynd!

David fyndade två par skinnskor på blocket förre veckan. 200 kr styck och helt oanvända! Det ena paret var av märket Vagabond. Riktigt bra fynd!
/David&Lisa

Busiga Vilja

Vilja plockade fram en ny leksak i lägenheten och ville att vi skulle ha dragkamp..
/Lisa

Vacker eftermiddag

Det är så fint ljus ute på eftermiddagen då solen går ner. Vi tog just med hundarna ut på en promenad och om ett tag ska vi iväg på cirkelträff. En mysig kväll med mat, prat, fika och trevligt sällskap blir det!
/David&Lisa

Jag vill bli stark

Jag har varit och tränat ikväll och efteråt blev det lax med spenatsås. Jag tror man blir stark av det eller vad tror ni?


Det kanske inte ser så gott ut men jag är ett stort fan av spenat, ja egentligen alla grönsaker. Jag älskar grönsaker av hela mitt hjärta! Fast jag älskar godis, kakor, bullar, chips, ostkrokar, pizza...oxå!

/Lisa

Att man bara FÅR..

..vara så här söt!

Så här såg småttingarna Billie och Vilja ut när dom bara var några månader gamla. Bilden på Billie är tagen för nästan exakt 1 år sedan. Eftersom Billie inte hade några syskon så fick hon all mat för sig själv och blev därför väldigt rund och go om magen som liten =). Eftersom jag åkte och köpte henne åt David, som endast sett henne på bild, så blev jag lite förskräckt när jag först såg henne. Hon såg ju mer ut som en svart liten fyrkantig varlese än en hund och jag hoppades att David inte skulle bli missnöjd. Men det blev han självklart inte utan det var kärlek på en gång!




Davids lilla sextontusenkronors hund! =)



Och min, betydligt billigare, men ändå världssupersötaste Vilja!

/Lisa

Måndagsflickor

Så här ser vi ut denna måndag..vi matchar varndra med röda tröjor. Eller egentligen är det jag som matchar Vilja eftersom hon bara har en tröja!=)

Jag har varit till skolan en sväng på förmiddagen och träffat min uppsatsgrupp. Men vi blev snabbt klarar så nu är jag hemma och äter linssoppa till lunch. Förhoppningsvis blir det styrketräning lite senare idag.

Vad har ni för er idag?


/Lisa

Blått är flott

Det har blivit en hel del pyssel denna helg..många armband har tillverkats. Blått har aldrig varit någon favoritfärg hos mig men nu verkar det som att jag är inne i en blå period. Jag vet inte hur det är för er men för mig är det så att jag gillar olika färger under olika perioder. Och i helgen blev det många armband med halvädelstenar i blåa nyanser.

Här är två exempel;

Tyvärr dåliga bilder då det är mörkt i min lägenhet. Dom är faktiskt mycket finare i verkligheten! =)

/Lisa

Söndagshälsning!

Hej på er, Vilja här! Redan söndag, va fort den här helgen gått. Jag och matte har tagit det rätt lugnt i helgen..sovit mycket, busat en del, gått på promenader osv. Matte har också fixat med alla stenar som hon har i dom där plastlådorna. Ja, inte vet jag, men hon verkar ju tycka att det är rätt kul. Jag har väl saknat Billie, Lila, Silje och David lite i helgen..fast å andra sidan så har jag har ju jag och matte övat en del.. och då har det varit ganska skönt att inte Billie har varit  här..för hon är ju inte lika bra som mig på att göra konster och därför får jag sitta och vänta och se på när hon "försöker" och får FROLIC (mitt favorit godis) fast hon knappt gör konsterna rätt! Jaja hur som helst, hörde när matte pratade i telefon med David att vi ska sova där på tisdag..ser fram emot att slicka David i näsan då!

Vi hörs!/ Vilja

Ja som sagt, Billie älskar katterna!


/David&Lisa

Vintern är här!

Nu har vintern anlänt till Örebro och igår var det snökaos. Idag har vi varit ute och släppt hundarna en stund vilket dom verkade uppskatta. Billie fryser i princip aldrig men Vilja däremot fick testa sin nya overall.
/David&Lisa

Nya dräkten och snöleoparden


/David&Lisa

Lila i centrum

Kvällen har vi ägnat åt våra smycken och Lila har såklart också "hjälpt" till. Hon har vägrat att lämna oss i fred och vem kan klandra henne när det handlar om härliga stenar i olika färger och former =).

/David&Lisa

Musikälskaren David

Igår tog David fram gitarren och spelade lite..
/Lisa

Fika med julkänsla

Ikväll är det vår tur att bjuda på fika på cirkelträffen. Självklart blir det Nyåkers pepparkakor och saffransskorpor då vi båda har arbetat på Nyåkers pepparkaksfabrik =). Mögelost på pepparkakorna är ju en också en hit, det tycker i alla fall Lisa =).

/David&Lisa

Mums

Vi äter aldrig hamburgare på Mc Donalds eller liknande.. dom är alldeles för äckliga! Men vegetariska burgare hemma är väldigt gott! =)
/David&Lisa

Tori Amos



Vi diggar denna annorlunda och karismatiska kvinna.
Här har ni två låtar att lyssna på om ni har lust:

- Crucify myself
- Winter
/David&Lisa

Snöoväder

Idag blåser det och snöar för fulla muggar! Vi stannar inne i värmen och tar det lugnt.
/David&Lisa

Ren om pälsen

En nytvättad Billie springer nu runt i lägenheten och lever rövare. Hon gör kullerbyttor i sängen för att "torka" sig. Det finns inget som gör henne så vild som en dusch!

/David&Lisa

Mitt är mitt & ditt är ditt!

Det är viktigt att hålla på sina saker tycker Vilja och Billie..
/David&Lisa

Är det vinter nu?

Idag är det kallt hos oss! Fingrarna blev till isbitar på promenaden eftersom jag envisades med att ha med mig kameran..
/Lisa

Söndagslyx

Vi kände att vi var tvugna att lyxa till det lite så här på söndagskvällen så vi gjorde våran favoritpesto som avnjöts med krispiga kex =). Vi har också sett en jättebra film "Eat Pray Love" med bland andra Julia Roberts och Tuva Novotny.



/David&Lisa

Billie och katterna

Billie älskar att gosa med både Silje och Lila. Dom brukar tvätta varandra, busa (bitas) och gosa och för dom är det inte konstigt alls eftersom dom vuxit upp tillsammans och Billie tycker nästan att det är enklare att umgås med katterna än med Vilja..
Och även om det kan se lite våldsamt ut ibland så gör dom aldrig illa varandra.
/Lisa

Hungrig!

Igår var jag och tränade styrka och när jag kom hem så var jag hungrig som en varg att jag sa till David att han fick bestämma vad vi skulle äta till middag, vad som helst gick bra. Han föreslog f i s k p i n n a r! För mig är det mer barnmat än vuxenmat för jag har knappt ätit det sen jag var liten..men David ville ha det så jag gick med på det. Men hungern är ju den bästa kryddan, som min mormor brukar säga, och  tusan va gott det var med fiskpinnar, makaroner, grönsaker och remouladsås! Jag ville aldrig sluta äta!=)
Så här såg en utsökt goda middagen ut! ;)
/Lisa

Rastning av Billie & Vilja

Jag var just ute och släppte hundarna och passade såklart på att knäppa av lite kort på denna vackra men kalla "Alla Helgons Dag". Det blev som vanligt fler bilder på Vilja än på Billie och det beror på att Billie sällan står stilla..=)

/Lisa

Dom små vilddjuren

Ja så här ser våra små galningar ut idag =). Här i Örebro har vi 1 grad och strålande sol, härligt!
/David&Lisa

Värmande ljus

Hoppas ni har en skön kväll!

/David&Lisa

Mysig fredagkväll

Vi har avnjutit en god middag och sedan sett på ett bildspel med ca 400 bilder som David plockat ihop för att glädjas, minnas och vara tacksam för den underbara våren, sommaren och hösten 2010! Superkul att se så många härliga och noga utvalda bilder.
/David&Lisa

Övar in konster

Lätt som en plätt =)
/David&Lisa

Bio

Ikväll har vi tillsammans med Peter varit på bio och sett "The social network" som handlar om grundaren till facebook. Intressant och helt klart en sevärd film!



/David&Lisa

Hundarna också..

Jag tror även att hundarna saknar sommaren en hel del då vi hade en sån rolig sommar och dom fick springa och busa så mycket!





Här står dom båda och blickar ut över havet. Vilken frihetskänsla =)

/Lisa

Sommarminnen


Så här såg vi ut i somras då vi var uppe i Umeå. Bilden är dock tagen i Örnsköldsvik dit vi åkte med mina föräldrar för att se en utställning med Andy Warhol. Det var trevligt!

Är lite deppig nu för att det är höst och snart vinter..mest på grund av att det är så mörkt och därmed så svårt att ta fina bilder..buhu!

/Lisa

Peter Gabriel

Inte nog kan skrivas om den här mannen! Fantastisk musiker och låtskrivare med en väldigt speciell röst..
Detta är en av mina absoluta favoritartister och kommer så att förbli så länge jag andas och vandrar vidare på min resa här på jorden =)
Ni ska få 2 låtar att lyssna till idag om ni har lust och tid. Den första är en musikvideo med snyggt foto och den andra en låt live. Det är ju ändå inte förren man hör någon live man verkligen kan göra en rättvis bedömning ;)
-Mercy Street
-Solsbury Hill
(klicka för att lyssna)

/David


Stora bilder

En fördel med den nya designen är att man kan ladda upp stora bilder som den nedan. En nackdel är att bilder i äldre inlägg har "flyttat på sig" så nu måste vi gå igenom dom och ändra så det ser snyggt ut.
Nu ska jag göra mig i ordning för idag väntar en lång dag på Örebro Universitet...föreläsning, grupparbete och handledning för C-uppsatsen.
Vi hörs sen!
/Lisa

Vad tycks?



Nu är designen ändrad här på bloggen och vi känner oss riktigt nöjda! Eftersom ingen av oss har så bra koll på dom tekniska delarna så betalade vi en duktig tjej som gjorde det åt oss. Vi fick bestämma bilder, text, färger och lite annat i layouten och sen så snickrade hon ihop denna tjusiga design! Tur att man kan ta till lite hjälp när man behöver det!=)
Vad tycker ni som läser bloggen, gillar ni den också?
/David&Lisa

Busflickorna

Så här kan det se ut efter lite bus =)..



/David&Lisa

Himlens alla färger

Så här vacker var himlen för någon kväll sedan..magi!
/David&Lisa

Het tomatsoppa med mozzarella

Det är himla gott att lägga i mozzarellabitar i varm soppa då dom smälter lite och blir härligt sega =).
Krossade tomater, chilisås, chilifrukt, ingefära, vitlök, grädde, gullök och kryddor.

/David&Lisa

Nytt utseende

Snart kommer det att se helt annorlunda ut när både ni och vi klickar in här..bloggen ska nämligen få en total "make over". Det kommer nog att bli himla bra!

Här är en liten förhandstitt..
/David&Lisa

Forts. tassvård..


/David&Lisa

Ännu en promenad

/David&Lisa

Vilja, tecken & förutfattade meningar..


Inte en dag går utan att jag tänker på hur glad jag är över att jag har Vilja i mitt liv. Jag tror att det var "meningen" att jag skulle åka och hämta henne för drygt två somrar sen.

Så här var det;
Vi hade varit på begravning uppe i Umeå och på tåget på vägen hem började jag fundera kring livet. Jag skulle precis flytta till min studentlägenhet och tanken slog mg att det skulle vara himla roligt att ha ett husdjur hos mig. David föreslog att jag skulle skaffa en hund. EN HUND?! Jag visste ju inte hur sådana fungerar och dessutom hade jag bilden av att hundar var ganska krävande, håriga och att dom lukar illa när dom är blöta...Men så kom jag på att det skulle vara enklare om jag skaffade en liten hund. Fast å andra sidan kändes det "töntigt" att skaffa en sån. Jag tänkte på "Paris Hilton" och andra hollywood kändisar som bär omkring på sina små hundar i lyxiga designerväskar..näe jag är ju inte alls sån, tänkte jag. Men samtidigt är jag en sån som gillar utmaningar och det vore ju faktiskt idiotiskt om jag inte skulle skaffa en liten hundkompis bara för att jag "var rädd för att andra skulle se mig som en korkad tjej med en liten hund!".

Så då bestämde jag mig genast för att skaffa en liten rackare till kompis och så fort jag kom hem så började jag söka på blocket. Det enda jag visste var att jag ville ha en tik och jag hittade samma kväll en blandning mellan en jack russel och chihuahua. Jag hade ingen aning om vad dom raserna innebar och tur var väl det =). Så nästa dag åkte vi dom 16 milen till Borlänge för att se på henne. Jag tyckte att hon var himla söt då hon såg ut som en liten mini-isbjörn, superliten och mjuk. Jag kände mig dock lite tveksam (läs rädd) men David tyckte absolut att jag skulle tinga henne. Jag fick dock två "tecken" på att det var henne jag skulle ha...Vi hade som sagt dagarna innan varit på begravning för Davids moster. Hon hette Åsa och vi blev ordentligt förvånade när det visade det sig att den lilla tik som jag just tingat var döpt till just ÅSA! Jag menar, hur vanligt är det att man döper en hundvalp till Åsa?! =). Sen så kändes det inte heller som någon "slump" att hunduppfödaren hette samma för- och efternamn som en av mina äldsta och närmaste vänner, Therese Åström! =)

Ja, så här gick det iaf till och jag har lärt mig att man inte ska lägga ner så mycket energi på att fundera kring vad andra människor "eventuellt" tycker och tänker om en..det spelar ju faktiskt inte så stor roll och man kommer ändå aldrig att kunna vara alla till lags =).


Vilja första gången vi träffade henne!♥

/Lisa

Manikyr & pedikyr

Idag var det dags för kloklippning och därefter lite filning så att dom inte råkar göra illa varandra när dom busar.
/David&Lisa

Grattis lillebror!!!!!!

Idag fyller min älskade bror Simon 25 år! Ett superduperstort grattis önskar jag, David, Vilja, Billie, Silje & Lila!
Vi hoppas att du får en jättebra födelsedag!

Många stora kramar till dig!!!

/Lisa



Bruna & Gröna nyanser

/David&Lisa