Vi är ett norrländskt par som sedan några år tillbaka är bosatta i Örebro. Våra intressen är bland annat djur, natur och kreativt skapande i olika former.

Vi tillverkar och säljer smycken av silver och halvädelstenar som går att köpa på vår hemsida; www.energismycke.n.nu

/David&LisaDagens macka


Jag har varit och shoppat vinterskor idag och när jag kom hem var jag hungrig och gjorde mig en macka. Undrar vad vi ska hitta på för något till middag..Vad tänker ni äta denna lördag?

/Lisa


3 Kommentarer
Lisa

Jag äter chokladkrämen jag bloggade om tidigare idag... ;-)

2011-10-09 @ 00:11:18
Alfredo

Dena macka bild var verkligen makalös!

Jag blir så glad av dessa bilder . de utövar en stor känslokraft hos mig.

Naturen försvarar sig från oss människor genom sin skönhet.kram

2011-10-09 @ 11:10:39
Anonym

Vi hade gäster på middag i går. Alla som varit med oss i Provence,förutom Lasse -sjuk och Nettan - Stockholm, men - Nestanders mfl var här och vi hade en fantastiskt trevlig kväll, 10 pers. Davids pesto (gjorde succé) och lite Morue de brandade (googla på det) till fördrinken. Trattkantarellsoppa till förrätt med egenhändigt bakat bra av herr Nestander. Grillad älg (som bara smälte i munnen), hasselbackspotatis och pepparsås till huvudrätt och så en Fransk förförartårta ( den heter så) med björnbär, hallon och grädde och glass till. Kvällen blev sen men oj så trevligt allt blev. Ni skulle gillat att vara med. Det var mycket musik och sång!! kramar till er båda från oss.

2011-10-09 @ 13:08:50


Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (visas endast för mig)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:
Till startsidan ↑